Livrädd för att landa. Livrädd för att slå mig ner. Vill, vill inte, kan inte. eller kan jag? Borde jag hitta på något annat, borde jag fly igen. eller är det det jag gör, flyr jag? ifrån vad? det här känslan, varför. 
 
men jag känner igen dig, jag känner igen den här perioden. men den här gången gråter jag inte. jag bara orkar inte gå upp. orkar inte gå ut. är inte hungrig. är inte pepp på något. borde vara glad, borde vara överlycklig men just nu är jag bara livrädd. hur ska jag klara av att stanna? hur ska jag klara av att någonsin vara nöjd med där jag är. 
 
livet springer ifrån mig. ja, det springer. mil efter mil, timma efter timma. jag hinner inte med. måste skynda efter, jaga, måste hinna ikapp. spring fortare, fortare sara. du måste springa fortare, men du kommer aldrig ikapp. 
vad är det då som är meningen just nu? ska jag kolla på när livet springer ifrån mig eller ska jag leva fortare. hur fan lever man fortare. slutar sova, blir aldrig trött längre. tydligt tecken på stress, jag känner igen dig, jag känner igen den här perioden.
under den här perioden kan en promenad till affären för att köpa tvättmedel vara de enda jag orkar med. hur kan jag orka springa runt dagen innan och idag inget. jag orkar inte ens tänka på fort jag måste leva för att komma ikapp. hur ska jag hinna. jag lägger mig ner för att sova, orkar inte tänka mer. men vänta, jag är ju pigg, så himla pigg. varför orkar jag inte göra något, varför orkar jag inte ta ikapp.
jag orkar bara vara livrädd. och idag ska jag vara livrädd för allt. inte göra något annat. kanske köpa tvättmedel, inget annat.